Κύβοι και Πυλώνες (volumes)

Μπορείς να τα βάλεις στο πάτωμα. Μπορείς να τα κρεμάσεις, να τα κάνεις φωτιστικά, να τα κάνεις βάθρα. Αλλάζεις την εκτύπωση μόνος σου πανεύκολα.

Έχεις μία απλή δομή περιπτέρου και θέλεις να αναδείξεις τα προϊόντα σου; Χρησιμοποίησε τα. Έχεις showroom ή κατάστημα; Βάλτα στη βιτρίνα και θα κλέψουν τα βλέμματα. Οι δυνατότητες είναι άπειρες.

Features

1

Τι είναι Κύβοι και οι Πυλώνες Multiplo

Πρόκειται για πλαίσια από προφίλ αλουμινίου τα οποία στην ουσία είναι τρισδιάστατα βάθρα στα οποία μπορείτε να προβάλετε το μήνυμα σας, ή να αναδείξετε το προϊόν σας. Όπως και σε όλα τα προϊόντα Multiplo, η εκτύπωση αλλάζει πολύ εύκολα, απλά βάζοντας ένα καινούργιο ύφασμα. Διατίθενται με και χωρίς Led φωτισμό.

2

Γιατί το χρειάζομαι

Γιατί πλέον μπορείτε να έχετε εσείς τον έλεγχο της προβολής σας. Οι δυνατότητες που σας παρέχουν τα Multiplo Volumes θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μία ξεχωριστή οπτική εμπειρία που θα εντυπωσιάσει. Το πιο σημαντικό; Μετά την εκδήλωση ή το event σας μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε άμεσα σε άλλο χώρο ή να τα αποθηκεύσετε.

3

Που μπορώ να το χρησιμοποιήσω

Οι κύβοι και οι πυλώνες Multiplo είναι ιδανικοί για χρήση σε events, εκδηλώσεις, εκθέσεις, βιτρίνες καταστημάτων, και οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη προβολής. Αναδεικνύουν την εικόνα σας και ενισχύουν με εντυπωσιακό τρόπο κάθε προωθητική ενέργεια. Ο όγκος και η φωτεινότητα ενισχύουν το μήνυμα σας.

Γρήγορη συναρμολόγηση

Είναι τόσο εύκολο, σαν να συναρμολογείς Lego. Χωρίς εργαλεία ή ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις. Απλά ενώστε τα κομμάτια και βάλτε το στη πρίζα. Έτοιμο!

Τραβαει την προσοχή

Ο φωτισμός που έχει το σύστημα επιτρέπει στα γραφικά σας να ξεχωρίζουν, χωρίς να τυφλώνουν ή να γίνονται ενοχλητικά.

Τι θα κερδίσω

Αλλάζει εύκολα εκτύπωση

Έχεις καινούργιο εικαστικό; Άλλαξε το μόνος σου. Το εκτυπωμένο ύφασμα αλλάζει σε δευτερόλεπτα

Εύκολη αποθήκευση και μεταφορά

Εύκολη μεταφορά χωρίς κόπο. Χωράει σε μία βαλίτσα με ρόδες.

Θέλεις να τα δοκιμάσεις;

Μην το αγοράσεις αλλά νοίκιασε το για την έκθεση, την εκδήλωση ή το event σου και δες μόνος σου τη διαφορά. Απλά συμπλήρωσε τη φόρμα εδώ και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου.

C_2.jpg C_1.jpg

ξεχωρισε και κεντρισε το ενδιαφερον

οπου και αν τα βαλεις, σε δαπεδο, στην οροφη, σαν τραπεζι